Search

Tečaji 3d modeliranja

Oblikuj prihodnost v tretji dimenziji

Ste vedno sanjarili o ustvarjanju lastnih unikatnih izdelkov, vendar se niste počutili dovolj vešče? Zdaj je vaša priložnost, da se pridružite našim delavnicam in odkrijete skrivnosti tridimenzionalnega oblikovanja!

Če želite raziskati svet 3D modeliranja, vas vabim, da se pridružite našim prihajajočim delavnicam.

Lokacija: v prostorih ’’Kreativni center Mizarnica Coworking Žiri’’
Čas: dopoldne ali popoldne
Število: majhne skupine ali individualni tečaji

fusion 360 delavnice

Če želite razviti svoje oblikovalske veščine in izboljšati svoje znanje, boste našli navdih na teh delavnicah. Skupaj bomo raziskovali napredne tehnike tridimenzionalnega oblikovanja s programom Fusion 360.

Tinkercad delavnice

Za mlade in začetnike

Če ste začetnik ali mladi ustvarjalec, imate priložnost, da odkrijete, kako zabavno je tridimenzionalno oblikovanje. Uporabljali bomo enostavno orodje Tinkercad, ki omogoča preprosto ustvarjanje 3D modelov.

Na vsaki delavnici boste lahko ustvarili svoj končni izdelek s pomočjo 3D tiskalnika. Udeleženci prejmejo tudi filament (FDM) in barvo po lastni izbiri.

Priporočamo, da prinesete svoj prenosnik, če ga imate, da boste lahko še bolj aktivno sodelovali na delavnicah. Za tiste, ki ga nimate, pa imamo rezervne računalnike, tako da se nam lahko pridružite ne glede na to, kakšno tehnično opremo imate.

Veselim se, da bomo skupaj raziskovali svet tridimenzionalnega oblikovanja in ustvarjali edinstvene izdelke. Pridružite se nam in se potopite v čarobni svet 3D oblikovanja!

te zanima 3d modeliranje?

pridruži se nam!